Laten we samen verder gaan

Bij ons Plan, investeer, bespaar

Laten we samen de lening op maat vinden die bij jou past

Jarenlang professionals, wij maken uw leven gemakkelijker. We hebben een beperkt maar zeer effectief aanbod van kredieten en diensten opgezet om aan uw ambities te voldoen. Wij ondersteunen u gedurende het hele proces en doen ons best om het zo kort mogelijk te houden.

Snelle verwerking

Na ontvangst van uw formulier nemen onze teams snel contact met u op. We maken prioriteit van de verwerkingstijd van kredietaanvragen.

l

Online ondertekenen

Abonneer u 100% online op een contract, op een veilige, eenvoudige en snelle manier. geen papierwerk meer, geen vertragingen meer bij de post

Tot uw dienst

Vele adviseurs, gevestigd in verschillende van onze centra, begeleiden u dag en nacht tijdens uw project. Bij ons ben je nooit alleen!

Diensten

Een complete service

Afhankelijk van de regio waarin we gevestigd zijn, zijn sommige van onze diensten al ingezet en andere in ontwikkeling. Aarzel echter niet om ons vragen te stellen als u de dienst waarin u geïnteresseerd bent niet op onze website kunt vinden.

Vastgoedkrediet

Afhankelijk van uw budget en uw project bieden wij u verschillende hypotheekoplossingen aan:

 • Vastrentend krediet kan de financiering zijn die u nodig heeft, zeker als u een huis of appartement wilt kopen en uw inkomen niet schommelt.
 • Krediet met gemengde rente stelt u in staat om uzelf in de toekomst te projecteren, omdat het een periode omvat waarvan de rente vaststaat en vervolgens wordt deze rente herzien. Deze oplossing kan geschikt zijn voor mensen wiens professionele carrière evolueert
 • Het krediet in boete is een lening van rente aan investeerders, omdat het hen in staat stelt hun belastingheffing te optimaliseren
 • Het overbruggingskrediet is een tijdelijke oplossing die toegang geeft tot een nieuwe woning wanneer een woning nog niet is verkocht, maar op het punt staat te worden verkocht.
 • De nultarieflening of PTZ maakt het mogelijk om met minimaal 25% van de uit te voeren werkzaamheden een oud pand te verwerven voor een bouwproject van een woning of voor de aankoop van vastgoed op plan.

Simuleer het krediet dat het beste bij uw situatie past en neem contact met ons op om te profiteren van zeer voordelige tarieven.

Persoonlijke lening

Heeft u een aankoopproject (auto, vakantie, werk, etc.) of een ander soort project en wilt u de beste persoonlijke lening krijgen om dit te financieren? Wij kunnen u helpen.
Echte consumentenkredietspecialisten, wij ondersteunen u bij het vinden van de meest geschikte financiering voor uw situatie. We onderhandelen met onze partnerbanken over de meest voordelige voorwaarden om u een 100% geoptimaliseerde persoonlijke lening te garanderen (beste tarief, geoptimaliseerde verwerkingstijden, enz.). Experts en ervaren, we hebben verschillende oplossingen om het beste aan uw behoeften te voldoen.

Aflossing of consolidatie van krediet

Heeft u meerdere leningen lopen en wilt u uw maandlasten verlagen of vereenvoudigen om er maar één te hebben?
Het terugkopen van credits is de oplossing aangepast aan uw behoeften! Voltooi uw leningconsolidatie in een paar klikken en ontvang snel antwoord. We raden u aan uw kredieten terug te kopen en uw leningen van banken of andere organisaties terug te betalen voor meer flexibiliteit in uw budget.

Deze operatie heeft veel voordelen, het stelt de lener in staat om:

 • Verlaag de tarieven van de verschillende leningen met een bijgewerkte marktrente
 • Consolideer meerdere maandelijkse betalingen in één maandelijkse automatische incasso
 • Pas uw financiële situatie aan uw budget aan en ontsnap aan een mogelijke situatie van schulden of zelfs overmatige schuldenlast.
 • Vereenvoudig uw procedures door één aanspreekpunt te hebben

Met eddy-nl.com Al uw procedures zijn 100% online en veilig.
Om u bovendien onverslaanbare tarieven te bieden, bieden wij u klantenservice tot uw dienst, op elk moment van uw abonnement of gedurende de looptijd van uw tegoed!

Onze verzekering

Op basis van het begrip risico stelt verzekering een persoon in staat zichzelf te beschermen tegen een bepaald aantal potentiële schade. In het geval van een schadegeval dat door de verzekeraar wordt gedekt, geniet de verzekerde persoon van zijn bijstandsdiensten en een financiële vergoeding die wordt betaald volgens de voorwaarden die zijn vastgelegd in het verzekeringscontract (of de polis).
Hoewel de meeste verzekeringen niet wettelijk verplicht zijn, is het duidelijk dat deze vaak levensreddend blijkt te zijn in de moeilijkste tijden!

Omdat het onmogelijk is om van tevoren een ongeval, een ramp, een ziekte, een overlijden en alle risico’s die zo plotseling als willekeurig kunnen optreden te voorzien, zijn er vandaag verzekeringsaanbiedingen op alle gebieden om mensen, hun projecten en hun meest waardevolle bezittingen.

Een kredietverzekering afsluiten beschermt u en uw dierbaren. Onze verzekeringscontracten zijn veel toegankelijker, met een aantrekkelijkere prijs-kwaliteitverhouding dan ooit!

FAQ

Veelgestelde Vragen

Hoe kom ik zo snel mogelijk aan mijn geld?

Online krediet is een manier om het proces te versnellen, maar om het geld zo snel mogelijk te krijgen, volgen hier enkele eenvoudige tips uit onze ervaring met het verwerken van tienduizenden kredietbestanden:

 • Zorg ervoor dat u alle gevraagde bewijsstukken snel heeft verzonden (wees hier extra alert op!).
 • Onderteken daarna uw contract elektronisch

Na bestudering van uw dossier ontvangt u het geld in een recordtijd (na definitieve aanvaarding van uw dossier en met inachtneming van de wettelijke herroepingstermijn)!

Hoeveel kunnen we lenen? Over welke duur?

Lenen van onze community van investeerders voor al uw projecten tussen € 1.000 en € 85.000.
Wij bieden leentermijnen in maanden (hoe meer u over te veel maanden terugbetaalt, hoe hoger de rente. Het is aan u!)

Zijn er kosten?

Een lening aanvragen kost helemaal niets totdat het krediet is ingegaan.

Servicekosten zijn inbegrepen in het JKP en in de totale kredietkosten: en dat is goed, op basis van deze elementen (APR en totale kredietkosten)

Neem contact op

Praat met een adviseur

klantenservice@eddy-nl.com

Eddy Nl – Eddy France. 55 Boulevard de l’Embouchure, 31200 Toulouse, France