Over Ons

Wij zijn een groep experts die samen met onze klanten een revolutie teweeg willen brengen in de wereld van krediet en verzekering.

Analyse

Budgettering

Investering

Protecting

Al enkele jaren gevestigd op het gebied van assurantiebemiddeling en online krediet. We ondersteunen onze klanten bij al hun hypotheekprojecten, persoonlijk en professioneel krediet, consumentenkrediet, aflossing van leningen en kredietconsolidatie. Daarnaast houden we ons bezig met vermogensbeheer en verzekeringen in het algemeen.

Nieuwe partnerschappen

Nieuwe klanten

€ Geleend

Onze benadering van uw behoeften

De bijzonderheden van eddy-nl.com om u beter te ondersteunen

De ontwikkeling van onze activiteit stelt ons vandaag in staat om de verschillende doelstellingen van onze klanten te bereiken: aankoop van onroerend goed, persoonlijk krediet, werkkrediet, professioneel krediet, huurinvesteringen, leningverzekering, vermogensbeheer…

eddy-nl.com , de deskundige makelaar voor een betere levensvatbaarheid van uw financiële project

  • Wij staan ​​tot uw dienst om uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen tijdens uw project.
  • Omdat elke klant uniek is, is ons primaire doel om hen de oplossing te bieden die het beste bij hun situatie past dankzij onze kennis van het veld en de beste financiële partners op de markt.
  • De rente is vaak de eerste zorg van een klant bij het financieren van een project, maar het is essentieel om na te denken over de verzekering die aan deze lening is gekoppeld.
  • Online tegoed heeft als voordeel dat het tijd bespaart. Wij zorgen voor het faciliteren van het proces van kredietverlening en het opzetten van de mogelijkheid van uitstel en wijziging van uw maandelijkse betalingen volgens uw financiële capaciteiten!

Lenersverzekering aangepast aan uw profiel en uw budget

  • Lenersverzekering vertegenwoordigt een aanzienlijke en extra kost om toe te voegen aan de maandelijkse leningbetalingen, het beschermt u in het geval van onverwachte gebeurtenissen.

     

  • Dankzij onze partners zijn we zeer goed geplaatst in de markt om u een oplossing aan te bieden die altijd zeer aangepast is aan uw situatie.

Neem contact op

Praat met een adviseur

klantenservice@eddy-nl.com

Eddy Nl – Eddy France. 55 Boulevard de l’Embouchure, 31200 Toulouse, France